Tipy nejen na léto

Přináším pár tipů nejen pro toto horké letní období:

  1. Teplé počasí pokračuje, a proto náme  na letošní léto super akci krémů SPF 30
    které jsou o 30% větší a ještě mají přídavek repelentní  látky, které odpuzují dotěrný hmyz. 
    Sama jsem s dcerou vyzkoušela na dovolené v Jeseníkách, kde bylo spousta hovad, včel i vos, 

    naše okolí denně řešilo problém se štípanci od tohoto hmyzu a my nic. Hmyz vždy přilétl blíže jakoby ocichal a zase bez jakéhokoliv útoku odlétl.
  2. Mám výbornou zkušenost s regenerací kůže po opalování se sprejem 1. pomoci - SOS spray.
    Viz zde.
  3. Pitný režim. Ve velmi teplém počasí potřeba dodávat dostatek tekutin - až 3!!! litry.
  4. S tím souvisí i zvýšená  probřeba minerálů - předcházet tím bolestem hlavy - migrénám, svalovým křečím při sportovních aktivitách. Zejména pánové rádi popíjejí nejen vodu,
    ale i alkoholické nápoje a pak řeší kocovinu.
    Tento preparát na neutralizaci kyselin v těle pod názvem PROBALANCE, Vám od těchto potízí pomůže. Můžete jej používat jak včas potřeby, tak i dlouhodobě. Výborně působí na odkyselení organizmu v dávce 3x4 tbl po dobu alespoň 1 měsíce. Dále i na potlačení premenstruačního syndromu či migrén v dávkách dle uvážení 3x2 tbl, případně vyšší, ale dávku 12 tbl za den nepřekračovat. Více zde.
  5. Špatně se hojící rány, popáleniny, spáleniny, operační rány výborně hojí a dezinfikuje aloe vera KONCENTRÁT s obsahem aloe gelu 90%. Čím dříve nanesete na postižené místo, tím lépe. Lze použít i na opary a mokvající ekzémy. Vysušuje a hojí. Na promazání suché kůže, lupénka aj. suché ekzémy se výborně hodí aloe krém s PROPOLISEM. Je hutnější a mastnější, takže doporučuji mazat spíše večer. 
  6. Vhodné na intimní hygienu je mycí emulzí s aloe verou - pumpička 250 ml a náhr. balení na dolití
    s obsahem 500 ml.
  7. Zelenou barvu po mytí okurek, oranžovou po mrkvy, hnědou po bramborách či ořeších na podzim, Vám spolehlivě odstrani přírodní saponiny, které otvírají póry a tím vymývají špínu, prach a jiné nečistoty v kuži zažrané. Nemusíte se pařit v gumových rukavicích, stačí si párkrát umýt ruce
    v naší mycí emulzí a máte ruce jako z alabastru, nebudou vysusené, popraskané a hlavně barevné po některé zelenině, kterou v těchto letních měsících hospodyňky zpracovávají, aby mohly v zimě použít do polévky či do salátů.   

Hodně zdaru nejen při letní dovolené VÁM přeje
Mgr. Marta Maliňáková

srpen 2015